Estate Planning -(levens)testament

Wilt u zaken regelen inzake levenstestament, testament, schenkplan of besparen van belasting dan kan ik u hiermee helpen.

Levenstestament:

Ik kan u helpen met het opstellen van een inventarisatie voor een levenstestament (situatie bij leven, maar u kunt niet meer zelf beslissingen nemen). U kunt dan denken aan coma of dementie. Een levenstestament voorkomt vervelende situaties voor familieleden of naasten die zaken voor u (moeten) regelen. Het is nog wel raadzaam om het levenstestament vast te laten leggen door de notaris.

Testament:

Ik kan u helpen met het inventariseren van uw wensen. Daarbij kan ik u uitleg geven over de mogelijkheden. Verschillende testamentvormen komen dan aanbod, zodat u een passende keuze kan maken. Een testament wordt opgemaakt en vastgelegd door een notaris.

Het voordeel van eerst een inventarisatie en informatiegesprek te voeren, dat u meer tijd hebt om over zaken na te denken. Ook ken ik als financieel adviseur uw financiële situatie doorgaans beter dan een notaris. Het gesprek bij de notaris aansluitend is dan veel efficiënter.

Schuiven naar boven