Financieel inzichtplan

Als u meer inzicht wilt in uw inkomensplanning en uw financiële uitgaven, dan is een financieel inzichtplan een goede oplossing voor u.

Met de uitkomst van het plan hebt u meer inzicht in uw bruto en netto inkomen en uitgaven voor nu en in de toekomst. Hierdoor worden de schommelingen zichtbaar in grafieken en cijfers. Daarnaast houden we rekening met uw gewenste uitgavenpatroon en de haalbaarheid daarvan. Op deze manier ziet u de kansen en bedreigingen in uw persoonlijke situatie. Hiermee zet u concrete stappen naar financiële rust.

Als u aansluitend een financieel product wenst, dan kunnen wij dit voor u aanvragen. Wij zijn volledig onafhankelijk. Een goed advies staat bij ons voorop.

Hoe pakken wij dat aan?

Dit doen wij in twee stappen. De eerste stap is een gesprek van circa 2 uur waarin wij uw huidige financiële situatie in kaart brengen en uw persoonlijke wensen. Indien mogelijk kijken we gelijk naar de analyse van uw plan en de haalbaarheid van uw wensen. Daarnaast krijgt u direct tips over uw situatie. Er kan in het gesprek extra aandacht besteedt worden aan specifieke onderwerpen zoals uw hypotheek, situatie bij overlijden of eerder stoppen met werken. In de tweede stap krijgt u suggesties met oplossingsrichtingen.

Mocht u aansluitend willen beginnen met beleggen, lijfrenteopbouw of het afsluiten van een overlijdenrisicoverzekering, dan is dit mogelijk.

Wat kost een financieel inzichtplan?

Het plan kost 550 euro. Mocht u aansluitend een financieel product via ons regelen dan betaalt u daar 150 euro afhandelingskosten voor. U heeft in de meeste gevallen dan geen rechtstreekse afsluitkosten meer bij de maatschappij (bank of verzekeraar) zelf.

Home Financieel advies is onafhankelijk en niet verbonden aan verzekeraars of banken.

Heeft u een complexe situatie? U bent bijvoorbeeld ondernemer met meerdere b.v.’s, dan is een financiële planning wellicht een betere oplossing voor u. Neem gerust contact met ons op om te kijken welke oplossing het beste bij uw situatie past.