Financiële planning

Als u meer inzicht wilt in uw inkomens- en vermogensplanning met een persoonlijke analyse van uw situatie, dan is een financiële planning een goede oplossing voor u. Op deze manier ziet u de kansen en bedreigingen in uw situatie.

Hiermee zet u concrete stappen naar financiële rust.

Met de uitkomsten van het plan hebt u meer inzicht in uw bruto en netto inkomenssituatie. Nu en op pensioendatum. Er wordt rekening gehouden met uw hypotheeklasten, onderneming (personal holding) en eventueel hogere of lagere lasten gedurende een bepaalde periode. Denk hierbij aan studie- of onderhoudskosten van kinderen of grote investeringen over een bepaalde periode (bijvoorbeeld een verbouwing). In het plan ziet u ook of uw vermogen groeit of juist afneemt. Zowel in privé als in de b.v. (indien van toepassing). In het onderdeel observaties en analyse krijgt u persoonlijke tips.

Het plan bestaat uit een korte praktische analyse en eventueel advies. In de bijlagen kunt u in detail inzomen op de cijfers, jaren en grafieken. U kunt hierdoor eenvoudig en snel inzicht krijgen in de effecten van een bepaald jaar.

Als u aansluitend een financieel product wilt afsluiten, dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Wij zijn volledig onafhankelijk. Een goed en persoonlijk advies staat bij ons voorop.

Hoe pakken wij dat aan?

In het eerste gesprek maken wij een inventarisatie van uw financiële situatie en wensen. Aansluitend maken wij een analyserapport welke wij met u bespreken in een persoonlijk gesprek. Hierna kunt u zelf bepalen welke vervolgstappen u wilt nemen.

Tarieven:

Afhankelijk van uw vraagstelling en financiële situatie maken wij een inschatting van de benodigde uren. Op deze manier krijgt u een prijs op maat en betaalt u nooit te veel.

Home Financieel advies is onafhankelijk en niet verbonden aan verzekeraars of banken.

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij helpen u graag.

Schuiven naar boven