Klantervaringen

Mei 2020

Wij hebben ons hypotheek advies laten verzorgen door Home Financieel Advies B.V. en wij zijn daar enorm tevreden over. De service was snel en erg gericht op onze situatie. Alles werd mooi bijgehouden in tussentijdse rapporten en het contact was top. Uiteindelijk hebben we alles (financieel gezien) laten regelen  en omzetten door Home Financieel Advies B.V. en scheelde dit nog aanzienlijk in onze maandlasten.

En wat wij het belangrijkst vinden, het is een persoonlijk en servicegericht op de langere termijn en dat sprak ons enorm aan!

Kort samen gevat: prima service, goed geprijsd en heel erg gericht op de persoonlijke lange termijn relatie. Fam. Boer/Verbrugge

Maart 2020

Ik heb Tim benaderd om helderheid te krijgen in mijn financiële situatie en om een planning te maken op de lange termijn. In duidelijke tabellen en rapportage kreeg ik precies wat ik nodig had. Heel waardevol waren de gesprekken met Tim waardoor het werk perfect afgestemd was op mijn vragen en tot in detail begrijpelijk. En ook belangrijk, de gesprekken vonden plaats in een ontspannen, prettige sfeer. Dit hele pakket gaf mij het vertrouwen en de geruststelling dat het een goed besluit is om het dienstverband bij mijn werkgever op te zeggen en een nieuwe weg in te slaan.

Anoniem

10 december 2019

Deskundig, duidelijk en snel. Neemt de tijd voor je en geeft advies op maat.
Diverse opties werden besproken en uitgewerkt.

S. Bingul

21 november 2019

Tim heeft ons op prima wijze begeleid bij de aankoop van onze nieuwe woning. Kenmerken: alles in begrijpelijke taal, snelle acties, maar de belangrijkste: meedenken in mogelijkheden (zowel v.w.b. keuze hypotheekverstrekker, maar ook over de verbouwmogelijkheden). Door de inzet van Tim hebben wij een goed advies gekregen en is ons veel werk uit handen genomen.

Petra

22 oktober 2019

Onze ervaring met Home Financieel Advies, is als prettig ervaren.
Van het begin af aan is er open en objectief gewerkt.
Het voelde meteen als vertrouwd en kundig.
We zijn op een ander spoor gekomen wat ons meer mogelijkheden geeft, dan een eerder door iemand anders gegeven advies.
Alles is door H.F.A geregeld van de taxatie tot de notaris toe.
Er is mee gedacht.
Het contact is als prettig ervaren, afspraken werden gemaakt en uitgevoerd met allerlei documenten

Het is ons als positief ervaren.

Groeten Corrie en Johan

29 oktober 2019

Je heb ons super geholpen. We zijn erg blij met je hulp. Had het alleen niet gekund.

J. van der Weel / W. van der Weel