Over Ons

Wie zijn wij?

Home Financieel Advies is een onafhankelijk financieel adviesbureau voor particulieren en ondernemers. Wij zijn gevestigd in Burgh-Haamstede en mede kantoorhoudend in Rotterdam. Ons focus werkgebied is Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant. Maar wij hebben klanten door heel Nederland.

Het financieel adviesbureau is opgericht door Tim Broer (Erkend Financieel Adviseur). Hij heeft ruim 25 jaar ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening bij o.a. ABN AMRO Bank en Handelsbanken.

Door deze jarenlange werkervaring met o.a. vermogende particulieren, ondernemers in het MKB, vastgoedbeleggers en medische & vrije beroepen begrijpen wij uw financiële situatie en geven daar een passend advies bij. Als u in loondienst bent of gepensioneerd, dan bent u uiteraard ook van harte welkom.

Wij staan voor een onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar advies en streven naar een lange termijn relatie op basis van persoonlijk contact.

Wat bieden wij?

U kunt bij ons terecht voor o.a. financiële planning, vermogensadvies, financieel advies, het regelen van een hypotheek of vastgoedfinanciering. Naast het advies regelen wij de bemiddeling van de hypotheek, overlijdensrisicoverzekering, vermogensbeheerrekening of ander financieel product dat u nodig heeft. Voor hypotheken doen wij zaken met meer dan 30 geldverstrekkers in Nederland. Uw persoonlijke wensen staan bij ons voorop. Wij controleren waar u de laagste maandlasten en de beste voorwaarden heeft.

Home Financieel Advies heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Bij ons kiest u voor:

  • Persoonlijke contact gericht op een duurzame lange termijn relatie
  • Maatwerk aanpak
  • Onafhankelijk advies
  • Deskundige advisering
  • Oog voor duurzaamheid

Door middel van samenwerking met gespecialiseerde professionele partijen zoals (register) accountants, (pensioen)fiscalisten, notarissen, aankoop- en verkoopmakelaars en taxateurs dragen wij gezamenlijk zorg om tot het beste advies te komen.

Waar zijn wij gevestigd?

Wij houden kantoor in Burgh-Haamstede en Rotterdam.

Wij zijn op afspraak beschikbaar en bereikbaar op werkdagen van 9.00 / 17.00. Afspraken vinden plaats bij u thuis, op het werk of op één van onze locaties.

Neem gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Schuiven naar boven