Over Ons

Wie zijn wij?

Home Financieel Advies is een onafhankelijk financieel adviesbureau voor particulieren en ondernemers. Wij zijn gevestigd in Burgh-Haamstede en mede kantoorhoudend in Rotterdam.

Ons focus werkgebied is Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant.

Het financieel adviesbureau is opgericht door Tim Broer (Erkend Financieel Adviseur). Hij heeft ruim 23 jaar ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening bij ABN AMRO Bank N.V. en Handelsbanken.

Door deze jarenlange werkervaring met ondernemers in het MKB, vastgoedbeleggers, medische en vrije beroepen begrijpen wij uw financiële situatie en geven daar een passend advies bij. Als u in loondienst bent of gepensioneerd, dan bent u uiteraard ook van harte welkom.

Wij staan voor een onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar advies en streven naar een lange termijn relatie op basis van persoonlijk contact.

Wat bieden wij?

U kunt bij ons terecht voor het regelen van een hypotheek, (vastgoed)financiering, bedrijfsfinanciering, verzekeringen, vermogens- of financiële planning. Naast het advies regelen wij de bemiddeling met een keuze uit meer dan 25 geldverstrekkers in Nederland. Uw persoonlijke wensen staan voorop en wij geven aan waar u de laagste maandlasten en de beste voorwaarden heeft.

Home Financieel Advies heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Bij ons kiest u voor:

  • Onafhankelijk advies (ruime keuze uit geldverstrekkers)
  • Deskundige advisering
  • Persoonlijke begeleiding gericht op een lange termijn relatie
  • Betaalbare dienstverlening
  • Oog voor duurzaamheid

Door middel van samenwerking met gespecialiseerde professionele partijen zoals (register) accountants, (pensioen)fiscalisten, notarissen en taxateurs dragen wij gezamenlijk zorg om tot het beste advies te komen.

Duurzaamheidsvisie

In ons bedrijf werken wij met een duurzaamheidsvisie en geven klanten in ons advies informatie over het verduurzamen van hun woning of vastgoed. Concreet bekijken wij de mogelijkheden van energieopwekking en energiebesparing. Wij wijzen u op subsidiemogelijkheden en duurzame financieringen.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.