Particulier

Wij helpen u bij het inzichtelijk maken van uw financiële zaken en producten. Daarnaast kunnen wij u adviseren voor het verkrijgen van een hypotheek. Of dit nu is voor uw eigen woning, een tweede woning of beleggingsvastgoed het is allemaal mogelijk.

Bijna alle geldverstrekkers in Nederland kunnen wij voor u regelen. Uw persoonlijke wensen en situatie staat voorop en wij berekenen waar u de laagste maandlasten hebt en de beste voorwaarden krijgt. Wij zijn 100% onafhankelijk en krijgen geen vergoedingen van geldverstrekkers.

Home Financieel Advies levert de volgende diensten voor particulieren:

Hypotheken voor eigen woning

Hypotheken voor tweede woning

Vastgoedfinancieringen

Financieringen

Verzekeringen

Financiële planning

Vermogensadvies

Heeft u een nieuwe woning gekocht, gaat u een nieuwbouw woning bouwen, wilt u verbouwen, de hypotheek oversluiten of een duurzaamheidslening aanvragen?

Wij geven onafhankelijk advies en u heeft de keuze uit meer dan 25 geldverstrekkers. Wij selecteren op basis van uw persoonlijke situatie en wensen een aantal aanbieders voor u op hun renteaanbod, voorwaarden en service. Zo ontvangt u een passend aanbod. Een hypotheekadvies gaat verder dan de hypotheekvorm, rente en aflossing. In het hypotheekadvies komen ook arbeidsongeschiktheid en overlijden aan de orde, evenals de financiële consequenties daarvan gedurende de looptijd van de hypotheek.

Door onze jarenlange werkervaring met ondernemers in het MKB, vastgoedbeleggers, medische en vrije beroepen begrijpen wij uw financiële situatie en geven daar een passend advies bij. Dit geldt ook voor managementfuncties. Uiteraard helpen wij u ook als u in loondienst of gepensioneerde bent.

Door middel van samenwerking met gespecialiseerde professionele partijen zoals (register) accountants, (pensioen)fiscalisten, notarissen en taxateurs dragen wij gezamenlijk zorg om tot het beste advies te komen.

Bij ons betaalt u voor onze dienstverlening een vooraf afgesproken vaste vergoeding of op basis van een uurtarief. In het vrijblijvende oriëntatiegesprek zullen wij onze tarieven verder toelichten. In ons dienstverleningsdocument vindt u een indicatie van onze kosten.

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Wij helpen u graag.