Tarieven 2024

Mijn uitgangspunt is persoonlijk en kwalitatief advies. Hiervoor neem ik de tijd die in de specifieke situatie nodig is, zodat de informatie voor u duidelijk is en u goed geholpen bent. Ik ben gericht op het leveren van maatwerk.

In de meeste gevallen krijgt u service aan huis of op uw onderneming (persoonlijk bezoek). In de regio Rotterdam is dit meestal op mijn kantoorruimte aldaar.

Veel informatie of advieswerkzaamheden worden op uurtarief uitgevoerd, zodat u grip heeft op de kosten en niet teveel betaalt. Met uitzonderling van hypotheekadviezen welke doorgaans op een vaste prijs gebaseerd zijn.

Het uurtarief bedraagt 150 euro per uur (181,50 euro inclusief btw).

Een gesprek op Schouwen-Duiveland heeft een vaste prijs van 225 euro (272,25 euro inclusief btw). Voor daar buiten (o.a. regio Rotterdam) is dit 275 euro (332,75 euro inclusief btw). Voor het gesprek wordt 1,5 uur uitgetrokken en dit gaat uiteraard verder dan een kennismaking met koffie.

Adviezen waarbij een financieel product wordt afgesloten, zijn meestal vrijgesteld van btw. Ik zal u vooraf aangeven of prijzen inclusief btw zijn of dat dit niet van toepassing is.

Heeft u vragen of wilt u vooraf met elkaar afstemmen wat de mogelijke kosten voor u bedragen, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik help u graag.

Info@homefinancieeladvies.nl of 06-42512208

Schuiven naar boven