Vastgoedbelegger

Wij maken onderscheid in professionele vastgoedbeleggers en consumenten. Heeft u een relatief kleine portefeuille (minder dan vijf panden en weinig ervaring met beleggen in vastgoed), dan krijgt u als consument van ons een uitgebreid advies voordat wij een bemiddeling voor vastgoedfinanciering voor u uitvoeren. Dit zijn wij ook wettelijk verplicht.

Consument

Wilt u commercieel vastgoed (woningen, winkels, kantoren of industriepanden) (her)financieren, dan kunnen wij u helpen. Wij hebben veel ervaring met de financiering van vastgoed. U krijgt een onafhankelijk advies en wij bemiddelen voor u bij bijna alle geldverstrekker(s) in Nederland. Zo ontvangt u het best passende aanbod.

Bij ons betaalt u voor onze dienstverlening een vooraf afgesproken vaste vergoeding of op basis van een uurtarief. In het vrijblijvende oriëntatiegesprek zullen wij onze tarieven verder toelichten. In ons dienstverleningsdocument vindt u een indicatie van onze kosten.

Professioneel belegger

Als professionele belegger gaan wij er vanuit dat uw kennis en ervaring op een hoog niveau is en u bekend bent met de risico’s van vastgoed beleggen. Wij maken na een vrijblijvende oriëntatie dan een maatwerkopdracht voor u.

Wij hebben veel ervaring met de financiering van commercieel vastgoed (woningen, winkels, kantoren en industriepanden). 

Door middel van samenwerking met gespecialiseerde professionele partijen zoals (register) accountants, (pensioen)fiscalisten, notarissen en taxateurs dragen wij gezamenlijk zorg om tot het beste advies te komen.

Wij werken tegen een vooraf afgesproken vaste vergoeding of een uurtarief.

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Schuiven naar boven