Vermogensadvies / beleggen

Als u vermogen wilt opbouwen of een beter rendement wenst te maken met uw vermogen dan zijn er veel mogelijkheden. Maar wat past bij u? Er zijn veel uitdagingen met de huidige hoge inflatie en hoe krijgt u zicht op de risico’s van oplossingen.

Onze aanpak

Wij starten met het inventariseren van uw wensen en financiële situatie. Aansluitend gaan wij u uitleggen hoe beleggen werkt. Een spaarrekening is eigenlijk ook een vorm van beleggen. Daarnaast hebben de meeste mensen wel eens gehoord van aandelen en obligaties. Of dit bij u past zal tijdens dit gesprek duidelijk worden. Wij leggen het verschil uit tussen sparen, obligaties, aandelen, beleggingsfondsen en ETF’s. Wij adviseren niet in cryto beleggingen. De risico’s daarvan vinden wij te groot en te speculatief.

Aansluitend kunnen wij een advies op maat voor u maken. Dit persoonlijk vermogensplan geeft u inzicht hoe u uw doelen kunt bereiken en binnen welk risico. Een goed beleggingsplan zorgt ervoor dat u de juiste keuzes maakt. Ook krijgt u advies over mogelijke aanbieders / vermogensbeheerders die bij u passen. Er is namelijk veel verschil in beleggingswijze, voorlichting, begeleiding, kosten en service.

In de derde fase kunnen wij u begeleiden bij het aanvragen van een beleggingsrekening.

Indien u dat wenst kunnen wij u jaarlijks ondersteunen bij het onderhoud van uw beleggingsplan. Hoe verloopt het resultaat van uw beleggingen? Is uw persoonlijke situatie veranderd en wat is daarvan het effect op uw plan.

Hiermee zet u concrete stappen naar financiële rust.

Tarieven:

Afhankelijk van uw vraagstelling en financiële situatie maken wij een inschatting van de benodigde uren. Op deze manier krijgt u een prijs op maat en betaalt u nooit te veel.

Home Financieel advies is onafhankelijk en niet verbonden aan verzekeraars of banken.

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij helpen u graag.

Schuiven naar boven