Vermogensadvies / beleggen

Als u vermogen wilt opbouwen of bestaand vermogen wilt beheren zijn er veel mogelijkheden.

Onze aanpak

Wij starten met het inventariseren van uw wensen en financiële situatie. Aansluitend gaan wij u uitleggen hoe beleggen werkt. Een spaarrekening is eigenlijk ook een vorm van beleggen. Daarnaast hebben de meeste mensen wel eens gehoord van aandelen en obligaties. Of dit bij u past zal tijdens dit gesprek duidelijk worden. Wij leggen het verschil uit tussen sparen, obligaties, aandelen, beleggingsfondsen en ETF’s.

Aansluitend kunnen wij een advies op maat voor u maken. Dit persoonlijk vermogensplan geeft u inzicht hoe u uw doelen kunt bereiken en binnen welk risico. Een goed beleggingsplan zorgt ervoor dat u de juiste keuzes maakt. Ook krijgt u advies over mogelijke aanbieders / vermogensbeheerders die bij u passen. Er is namelijk veel verschil in beleggingswijze, voorlichting, begeleiding, kosten en service.

In de derde fase kunnen wij u begeleiden bij het aanvragen van een beleggingsrekening.

Indien u dat wenst kunnen wij u jaarlijks ondersteunen bij het onderhoud van uw beleggingsplan. Hoe verloopt het resultaat van uw beleggingen? Is uw persoonlijke situatie veranderd en wat is daarvan het effect op uw plan.

Hoe ziet u het verschil tussen alle mogelijkheden?

Als u meer inzicht wilt in uw inkomens- en vermogensplanning met een persoonlijke analyse van uw situatie, dan is een financiële planning een goede oplossing voor u. Op deze manier ziet u de kansen en bedreigingen in uw situatie.

Hiermee zet u concrete stappen naar financiële rust.